Serveis que oferim

Solucions en l’àrea de Sistemes, la seguretat i la presència online

Instal·lació i manteniment de sistemes

Serveis d'allotjament propis i registre de Dominis

Plans de backup i recuperació de dades

Disseny de pàgines WEB

SEM

Ecommerce

Protecció i eliminació de Malware

Ciberseguretat

SEO

Solucions globals informàtiques

Més de 20 anys aplicant solucions informàtiques perquè les empreses es centrin en el seu negoci

Systems

Instal·lació i manteniment de sistemes i xarxes locals

Instal·lem, mantenim i resolem qualsevol incidència sota l’entorn Windows Server i estacions de treball Windows PC.

Servidors i estacions de treball

Instal·lem i fem el manteniment de servidors Windows Server i estacions de treball Windows en xarxa. Protegim les dades del servidor localment, perimetralment i amb solucions d’alta disponibilitat i redundància de dades.

Xarxes d’ordinadors en grup de treball

Instal·lem i fem el manteniment dels ordinadors PC’s del grup de treball Windows, configurant les comparticions i permisos de la xarxa i protegint les dades dels equips.

Hardware

Treballem amb els diferents fabricants d’ordinadors, portàtils, impressores, Switch, Routers, Wifi, etc. del mercat, i amb els principals fabricants de components per ordinadors clònics, donant el seu complet manteniment.

Hosting Service

Serveis d’allotjament propis i registre de Dominis

Registrem i mantenim el teu domini empresarial i l‘allotgem en un servidor propi, el que permet tenir un control total i directe, sense dependre de tickets a tercers, ni d’un suport genèric i global.
Els serveis estan protegits per dos tallafocs sempre actualitzats.

Registre de dominis

Registrem la teva marca a internet amb qualsevol de les extensions disponibles. Li donem privacitat i ens encarreguem d’apuntar-lo cap al servidor, de la seva renovació i manteniment.

Correu electrònic

Tenir serveis en servidor propi ens permet accedir als logs del servidor i poder investigar i resoldre qualsevol incidència. Configurem rDNS, SSL i els registres DKIM, SPF i DMARC, i d’altres, per garantir la seguretat de l’enviament i la recepció.

Allotjament WEB

Creem i allotgem la teva plana empresarial sota WordPress. Li donem seguretat amb plugins o connectors AntiSPAM, d’intent d’accés per força bruta, antimalware, etc. i la monitorem preventivament.
Posem i mantenim les darreres versions de PHP i MySQL.

Suport i resolució d'incidències directe

El nostre suport resol les incidències directament. I en el mínim temps imprescindible. Sense passar d’un departament a un altre per finalment rebre una resposta genèrica que no resol la incidència.

Backup

Plans de backup i recuperació de dades

Implementem plans de backup, tant de les dades del servidor com de les estacions de treball, en solucions locals i també remotes, al núvol.

Backups per servidors i estacions de treball

Creem i mantenim actualitzats els processos de backup de manera segura, tant per la privacitat de les dades, encriptant-les, com per la protecció de les mateixes en cas d’atac a la xarxa local.

Restauració de Dades

En cas d’eliminació accidental o per malware, restauràrem les dades en el mínim temps necessari.

Web Design

Disseny WEB

Servei de disseny WEB, clau en mà. Registrem el domini, creem el lloc WEB, el publiquem, li donem seguretat i el mantenim. Planes WEB clares i elegants, ràpides i intuïtives. Així ens agraden i així les creem. Utilitzem temes Premium i optimitzem la seva càrrega i, a més, les protegim.

Planes WEB personalitzades

Realitzem dissenys personalitzats per la teva empresa i el teu sector. Dissenys actuals i clars realitzats amb temes Premium. Adaptats a qualsevol mida de pantalla i llocs totalment optimitzats. Complint la legalitat vigent.

Registre de dominis

Registrem qualsevol extensió de domini. Ens encarreguem de tot el procés i mantenim la teva marca comercial a internet.

Allotjament en servidors propis

No treballem amb allotjaments comercialitzats de manera massiva en línia i orientats a entusiastes. Disposem de servidors propis que mantenim actualitzats i segurs. Apliquem la configuració, ajustos i optimitzacions necessaris, per la teva WEB, directament al servidor.

Mantenim la teva WEB

Complert manteniment regular. Per seguretat, funcionalitat i posicionament, actualitzem la teva WEB i tot el seu entorn a les darreres versions del programari. Actualitzem el tema a la darrera versió, apliquem els darrers parxes de seguretat del tema, actualitzem el WordPress i els Plugins, el PHP i el motor de la base de dades. A més, creem i mantenim un sistema de còpies de seguretat de la WEB i l’entorn. Per no tenir que preocupar-te de res. Passi el que passi.

Malware Protection

Protecció i eliminació de Malware

Treballem amb diferents eines, segons la mida i configuració de la instal·lació a protegir, i vàlides tant per equips locals com per servidors. Eines preventives, curatives i de recuperació de dades.

Solucions de prevenció de malware

Protegim tots els dispositius que es connectin a la xarxa local: servidors, estacions de treball, portàtils, tauletes i SmartPhones, amb les millors eines antimalware (antivirus, antispyware, antiadware, tallafocs, etc.) i, perimetralment, la connexió a lnternet.

Solucions en cas d'atac

Aïllem l’equip atacat i eliminem tant el malware causant, com les traces malicioses al sistema i danys colaterals causats.

Revertiment de danys

En cas d’atac, restaurem els sistemes a moments abans del mateix i recuperem les dades que hagin estat malmeses o esborrades.

Search Engine Optimization

SEO

Dissenyem o adaptem les planes WEB, pensant en el seu posicionament de manera orgànica, de manera natural, com demana Google i els altres motors de cerca populars. Treballem amb els Plugins més reconeguts per posicionar llocs web i tant el SEO On-site i l’Off-site.

Optimització de la pàgina web

Optimitzem les paraules claus en els vostres articles perquè arribin a més gent a través dels motors de cerca més famosos.

Aconsegueix clients de manera orgànica sense anuncis

Amb el SEO no necessites pagar per anuncis, els motors de cerca utilitzen els teus textos i contingut per poder posicionar millor la teva pàgina web.

Search Engine Marketing

SEM

Optimitzem les teves campanyes publicitàries perquè siguin el màxim eficients possibles amb relació a cost benefici

Arriba als clients que et necessiten

Configurem els anuncis perquè vagin dirigits als clients que estiguin interessats en el teu producte i no altres, estalviant costs.

Electronic Commerce

eCommerce

Fem la teva botiga online perquè puguis vendre productes a Espanya i la resta del món

Ven a traves de la web

Els teus clients podran comprar els teus productes per la pàgina i els hi arribarà la comanda a casa.

Sistema de pagament online

Els teus clients podran pagar els productes a través de la passarel·la de pagament que instal·larem i només t’hauràs de preocupar de fer l’enviament.

Cybersecurity

Ciberseguretat

Instal·lem tallafocs, VPN i altres solucions de seguretat que s’adaptin a les necessitats de la teva empresa

VPN

Treballa a través d’una VPN pròpia per a la màxima seguretat de les dades que s’envien a treves de la xarxa.

Tallafocs

Configurem un tallafoc per evitar possibles amenaces que puguin arribar de l’exterior de la xarxa